ROTSCHILD FAMILIENS FORMUE

Antikrists rige (Det store Babylon)

Åb. 12,9:

Den blev styrtet, den store drage, den gamle slange, som hedder Djævelen og Satan, og som forfører hele verden – styrtet til jorden, og dens engle blev styrtet ned sammen med den.

Åb. 13,1-4: Og jeg så et dyr stige op af havet; det havde ti horn og syv hoveder og på sine horn ti kroner og på sine hoveder gudsbespottelige navne.  Det dyr, jeg så, lignede en panter, dets fødder var som en bjørns og dets mund som en løves mund, og dragen gav det sin magt og sin trone og stor styrke.  Et af dets hoveder var som dødeligt såret, men dets banesår blev lægt. Hele jorden fulgte dyret med undren,  og tilbad dragen, der havde givet dyret magten; og de tilbad dyret og sagde: »Hvem er dyrets ligemand, og hvem kan gå i krig mod det?«

Da Satan i sin egenskab af overengel blev så imponeret over sin egen skønhed og styrke (han er det mest magtfulde væsen Gud har skabt uden at kopiere sig selv) at det gjorde ham så stolt at han troede at han kunne ”vippe Gud af pinden” og overtage magten.

    Da erfarede han at Gud er magtfuld nok til at selv om han (Satan) havde fået 1/3 af englene med i oprøret, så kastede Gud ham og hans sammensvorne ud af sin himmel og ned i det vi ofte kalder himlen (den øvre atmosfære,  hvor passagerfly flyver), og i de sidste dage op til Jesu genkomst vil han blive forstødt derfra og kastet ned på jorden, her vil han bruge et menneske (Antikrist), som sin håndlanger til at underlægge sig  verden. Ham (Antikrist) giver han hele sin magt, og Antikrist vil bekæmpe Guds sande kirke på to måder: dels ved fysisk forfølgelse, som dragen er et billede på, og dels ved åndelig forførelse, som slangen er et billede på (slangen forførte Eva i paradisets have). Dragen og fysisk forfølgelse virker skræmmende, men husk at slangens bid er lige så dødelig,som dragens bid.

   Antikrist vil selvfølgelig bruge mennesker i sin tjeneste, så vi bør være opmærksomme på mennersker, der i deres handlemåder og gerninger viser at de tjener Guds modstander. Første John. 2,18 fortæller os at der altid har været mange antikrister. Hver af disse antikrister besidder karaktertræk, som viser karaktertræk, som  den endelige Antikrist vil have. Det vil jeg forklare lidt om i en underside her på hjemmesiden.

Lige et par ord om sprog:

hen igennem hjemmesiden har jeg indsat en række  videoer, som er engelsksprogede. Det ideelle ville være at jeg satte danske undertekster på dem alle sammen, men jeg har så mange opgaver at jeg ikke kan overkomme dem alle sammen, og er derfor indtil videre nødt til at sætte min lid til at læserne af hjemmesiden her er dygtige til engelsk, hvilket rigtig mange skandinaver jo er nu om dage.

 

Billedmosaikken herover kan måske nok forekomme lidt voldsom og fantasifuld, men det er et  forsøg på  at gengive billedsproget i Johannes Åbenbaringen.

ROTSCHILDFAMILIENS FORMUE

Lord Jacob Rotschild

den 4.baron Rothschild

født den 29. april 1936

Grundlæggeren af

rockefellerdynastiet

John D. Rockefeller

fotograferet i 1885

Rothschildfamiliens formue er så stor [opgjort til 65.000 milliarder (65 billioner) kroner] at det at blive endnu rigere slet ikke har deres interesse, for hvad skal de med flere penge til eget forbrug? de har ikke en jordisk chance for at bruge de penge de har i resten af deres levetid. Det de har tilbage at opnå, er at nå deres forfader Mayer Amstel Bauers mål: At få fuld kontrol over hele verden.

Ingen af vi almindelig dødelige kan forestille os en formue på størrelse med deres, men herunder har jeg indsat billeder af et udpluk af ejendomme de ejer, for det er noget man lige som kan tage og føle på.

Rockefeller familien der siden dannelsen af Federal Reserve bank i 1913 har været en del af det internationale bankkartel, er heller ikke just fattiglemmer. Allerede grundlæggeren John D. Rockefeller, der startede forretningen i Ohio i 1850, opnåede en formue på 3 gange Gill Gates nuværende formue, og det at Exxon Mobil der er vurderet til 2,3 billioner (2.300 milliarder) kroner kun er en bid af familiens nuværende forretningsimperium siger en hel del om deres velstand.

HERUNDER NOGLE AF ROTSCHILDFAMILIENS EJENDOMME


De viste ejendomme er en biting for disse mennesker, men selv folk som dem lader sig friste af luksus og det at føre sig frem som overklassen, og det at invitere folk man ønsker at indlemme i kredsen til sådanne steder, giver disse kommende medlemmer en følelse af at ”være noget”. [at være en del af eliten] Banksterne bruger først og fremmest deres penge på at købe sig indflydelse og magt ved at bestikke personer og organisationer som Caunsil on foreign affairs (CFR), hvis medlemmer sidder i alle slags nøglestillinger som dokumenteret af Tommy Hansen under ”5. del” og så er der selvfølgelig den europæiske pendant Builderberggruppen som omfatter i hvert fald en lang række indflydelsesrige europæere der ved disse møder kommer i nærkontakt med de mere magtfulde personer fra  fra CFR. Du kan se en liste over danskere, som har deltaget ved at klikke her, og det vil være naivt at tro at Danske politikere er ubestikkelige. At blive inviteret ind i kredsen af mennesker med så stor indflydelse vil følels en ”ære” for små ubetydelige danske politikere, som sikkert tror de vil kunne gøre en forskel.