ROTSCHILD FAMILIENS FORMUE

ROTSCHILDFAMILIENS FORMUE

Lord Jacob Rotschild

den 4.baron Rothschild

født den 29. april 1936

Grundlæggeren af

rockefellerdynastiet

John D. Rockefeller

fotograferet i 1885

Rothschildfamiliens formue er så stor [opgjort til 65.000 milliarder (65 billioner) kroner] at det at blive endnu rigere slet ikke har deres interesse, for hvad skal de med flere penge til eget forbrug? de har ikke en jordisk chance for at bruge de penge de har i resten af deres levetid. Det de har tilbage at opnå, er at nå deres forfader Mayer Amstel Bauers mål: At få fuld kontrol over hele verden.

Ingen af vi almindelig dødelige kan forestille os en formue på størrelse med deres, men herunder har jeg indsat billeder af et udpluk af ejendomme de ejer, for det er noget man lige som kan tage og føle på.

Rockefeller familien der siden dannelsen af Federal Reserve bank i 1913 har været en del af det internationale bankkartel, er heller ikke just fattiglemmer. Allerede grundlæggeren John D. Rockefeller, der startede forretningen i Ohio i 1850, opnåede en formue på 3 gange Gill Gates nuværende formue, og det at Exxon Mobil der er vurderet til 2,3 billioner (2.300 milliarder) kroner kun er en bid af familiens nuværende forretningsimperium siger en hel del om deres velstand.

HERUNDER NOGLE AF ROTSCHILDFAMILIENS EJENDOMME


De viste ejendomme er en biting for disse mennesker, men selv folk som dem lader sig friste af luksus og det at føre sig frem som overklassen, og det at invitere folk man ønsker at indlemme i kredsen til sådanne steder, giver disse kommende medlemmer en følelse af at ”være noget”. [altså at være en del af eliten] Banksterne bruger først og fremmest deres penge på at købe sig indflydel-se og magt ved at bestikke personer og organisationer som Caunsil on foreign affairs (CFR), hvis medlemmer sidder i alle slags nøgle-stillinger som dokumenteret af Tommy Hansen under

”5. del”, og så er der selvfølgelig den europæiske pendant Builderberg-gruppen som omfatter i hvert fald en lang række indflydel-sesrige europæere der ved disse møder kommer i nærkontakt med de mere magtfulde personer fra  fra CFR. Du kan se en liste over danskere, som har deltaget ved at klikke her, og det vil være naivt at tro at Danske politikere er ubestikkelige. At blive inviteret ind i kredsen af mennesker med så stor indflydelse vil føles som en ”ære” for små ubetydelige danske politikere, som sikkert tror de vil kunne gøre en forskel.